Alpentocht – 5 september 2020

Op zoek naar een sportieve, gezellige en actieve uitdaging voor het goede doel? Dit is je kans om een Col uit de Tour de France te beklimmen! Schrijf je nu in voor de Alpentocht 2020 en ga op 5 september naar de top in Val Thorens!

Bij de Alpentocht lever je met elkaar een topprestatie. Je zet je ook nog eens in voor het mooie werk van CliniClowns. Dankzij jouw deelname zorg je voor een lach op het gezicht van een ziek kind. Zo doe je iets voor jezelf en voor een ander.

Doe samen met collega’s en/of relaties mee. Door samen te trainen, fondsen te werven en deze uitdaging aan te gaan, creëren jullie met elkaar een onvergetelijke herinnering. Tegelijkertijd geef je invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, vitaliteit en draagt dit bij aan teambuilding. Als deelnemer fiets, ren of wandel je mee naar de top op 2.300 meter. Je kan kiezen uit 2 prachtige routes 17 of 37 km naar de top.

Wat wordt er voor je geregeld?
• 4 overnachtingen in een appartement in Val Thorens (2-6 sept)
• Een pasta-avond op vrijdag en een heerlijke BBQ op zaterdag
• Dagelijks vrijblijvend avondprogramma
• Motor- en medische begeleiding tijdens het event
• Exclusief Alpentocht loop- of wielertenue
• Hulp bij het trainen en werven van sponsors

Met dit fiets- en wandelevenement daag je jezelf uit en geniet je een lang weekend in Frankrijk. Alles wordt voor je geregeld, de sfeer is top en gezamenlijk zetten we ons ook nog eens in voor het goede doel. Ben jij erbij? Kijk voor meer informatie op www.alpentocht.nl.