Praktische info

Verzorging
Bij start / finish zal een verzorgingspost van Sportvoeding Webshop worden ingericht. Hier kan men gratis drinken en – beperkt – energierepen krijgen.

Vragen tijdens het evenement
Je vindt altijd mensen van de organisatie bij de Info balie, bij de ingang van de grote tent.
Er kan op het Finish Festival alleen betaald worden met contant geld. Pinnen is niet mogelijk.

Overnachten
Wil je overnachten tijdens Wielerfestival Montferland? Dan is Camping Brockhausen een goede optie! Deze mooie camping ligt net buiten ‘s-Heerenberg en is op slechts 3,5 kilometer afstand van de start/finish van de Cyclo bij Specialized.

Ga naar de www.brockhausen.nl voor meer informatie of reserveer direct tegen een aantrekkelijk tarief.

Ook het Landal vakantiepark ‘Stroombroek’ in Braamt biedt mooie accommodaties om te overnachten. Ga naar deze site voor meer informatie.

Liever een hotel? In en rondom Montferland en net over de grens in Duitsland zijn voldoende opties waar je kunt overnachten. Neem bijvoorbeeld Landgoed Montferland. Je vindt ze allemaal via Google Maps.

Foto’s
Tijdens de tocht worden foto’s van de deelnemers gemaakt. Via een nog te bepalen link zijn deze zo snel mogelijk na het evenement te vinden. De foto’s worden aangeboden door de organisatie en iedereen kan zijn/haar eigen foto dus gratis downloaden.

Parkeren
Parkeren kan op het industrieterrein ‘t Goor in ’s-Heerenberg. Komende vanaf de snelweg A12 / A3 (afslag Emmerich) wordt je bij het binnenrijden van ’s-Heerenberg middels borden gewezen op de parkeergelegenheden. Graag alleen gebruik maken van deze parkeergelegenheid om overlast voor omwonenden te voorkomen.

Met de fiets is het ongeveer 5 minuten fietsen naar Specialized. We raden je af in het centrum te parkeren. Het is daar vrij vol en druk, mede vanwege de kermis. Veel wegen in het centrum kennen een parkeerverbod en er geldt een parkeerregeling: met een parkeerschijf kan maximaal 2 uur geparkeerd worden. Dus ook bij de supermarkten in het centrum!

Omkleden
Omkleden en douchen is mogelijk bij MVR. Adres: Sportpark de Boshoek Montferlandsestraat 5 7041 CJ ‘s-Heerenberg