Corona Ride levert 2000 euro op voor het Rode Kruis

In de afgelopen week hebben deelnemers aan de Corona Ride hun oorkonde in de brievenbus kunnen vinden. Daarmee is een eind gekomen aan de actie, waarmee geld opgehaald werd voor het Rode Kruis in hun strijd tegen corona. Als organisatie willen we iedereen bedanken voor hun deelname. Onder meer prominente renners als olympisch kampioene Anna van der Breggen, Maarten Tjallingii en Thijs Zonneveld deden mee met de actie en reden ‘samen met jullie solo’ een rit.

We hadden stiekem op meer deelnemers gehoopt, maar 176 is nog steeds een heel mooi peloton. Samen zorgt dat voor 3080 Euro aan inkomsten. We gaven voor ruim 1000 euro uit aan inschrijven, de nummers, oorkondes en het versturen daarvan, en ook nog enkele honderden euro’s aan promotie en zichtbaarheid om zo het aantal deelnemers te vergroten. In totaal bleef er zo’n 1700 Euro over voor het Rode Kruis. We hebben besloten dat vanuit het NK wielrennen voor bedrijven aan te vullen tot 2000 Euro.

Korting deelname NK en Montferland Cyclo
Helaas is het voor ons niet mogelijk in 2020 een evenement te organiseren dat voldoende omvang heeft. We hadden aangekondigd dat deelnemers aan de Corona Ride een speciale aanbieding zouden krijgen voor ons eerstvolgende evenement. We houden op 30 mei 2021 een volgende editie van het NK wielrennen voor bedrijven, met daarbij ook de Montferland Cyclo. Graag bieden we deelnemers een korting van 10 euro aan bij deelname daaraan, of 50 euro als je met een bedrijfsteam aan het NK mee wilt doen. We zullen hen in de eerste maanden van 2021 een bericht sturen waarin deze aanbieding ook gekoppeld wordt aan een inschrijfprocedure.