Deelnemers NK rijden warm bij Ronde van Nijmegen

Onder leiding van Steven Rooks hebben deelnemers van het NK wielrennen voor bedrijven zondag alvast ervaring opgedaan tijdens de Ronde van Nijmegen. Er deed een groep mee aan ‘La Ronda’, die kilometers maakten en aan hun skills werkten met het oog op hun deelname in Montferland op 16 en 23 juni. Daarbij kregen zij van Rooks de nodige tips en tricks. De inschrijving voor het NK wielrennen voor bedrijven is nog altijd geopend. Er kan voor de onderdelen ook individueel ingeschreven worden.

Doe je mee, dan wacht je op zondag 16 juni een Cyclo op een afgesloten ronde van 15 kilometer, met aparte wedstrijden voor licentiehouders en toerfietsers. Keihard koersen of er voor de eerste keer aan ruiken, het kan op de heuvelachtige ronde waar de professionals in 2017 hun NK Profs reden. ‘s-Middags is er dan voor de liefhebbers nog een ploegentijdrit. Naast het afgesloten parcours is er motorbegeleiding, een BBQ en de Specialized Bike Expo. Na afloop van de wedstrijden is er ook nog een wielercaf√©met Rooks, Maarten Ducrot, Gert Jakobs, Leon van Bon en anderen.

Het NK wielrennen voor bedrijven bestaat uit twee zondagen, want op 23 juni is dan nog de loodzware Montferland MTB Marathon. De onderdelen samen tellen voor het NK voor bedrijven. Individueel inschrijven kan via www.montferlandcyclo.nl (weg) of www.wielerfestivalmontferland.nl (MTB). Of als bedrijfsteam (samen is gezelliger, en de baas betaalt): www.nkwielrennenbedrijven.nl. Een mooi vervolg op La Ronda, nu je toch in vorm bent…