Planon met eigen wielerteam aan de start van NK

Tijdens het NK wielrennen voor bedrijven zal ook Planon één van de deelnemende bedrijven zijn. Planon is de wereldwijde leverancier en marktleider van innovatieve software, beproefde best practices en professionele services die gebouweigenaren, -gebruikers en commerciële service providers ondersteunen. De software-oplossingen dragen bij aan betere gebouw- en werkplekprestaties door het vereenvoudigen van bedrijfsprocessen het reduceren van kosten.

Buiten dat zijn ze dus ook deelnemer aan dit eerste NK wielrennen voor bedrijven. Maar waarom eigenlijk? “Sinds begin dit jaar zijn we een initiatief gestart om een eigen biketeam op te zetten”, zo klinkt het. “Daarin zit een mix van oud wedstrijdrenners en toertochtrijders, die kracht en fun bundelen en allen hun passie delen voor deze sport. Deelnemen aan het NK voor bedrijven in Montferland is één van de dingen die we doen. Onze CEO Pierre Guelen heeft het team onlangs voorzien van eigen Planon tenues.”

Het NK wielrennen voor bedrijven bestaat uit de Montferland Cyclo en een ploegentijdrit op zondag 16 juni en een mountainbikemarathon op zondag 23 juni. Op deze website is alle informatie over het evenement te vinden. Waar wacht je nog op? Schrijf je ook in met jouw bedrijf!

Foto: Leon van Bon