Rij je in vorm voor het NK met de KNWU Fondo app

Eerder maakten we al bekend dat we trainingsdagen organiseren als voorbereiding op het NK wielrennen voor bedrijven. Daar wordt nu aan toegevoegd dat alle deelnemers met korting gebruik kunnen maken van de trainingsschema’s van de KNWU Fondo app. In deze app is het voor iedereen mogelijk om persoonlijke trainingsschema’s te krijgen, aangepast op persoonlijke eigenschappen en beschikbare tijd. Fondo gaat ook speciale schema’s ontwikkelen, gericht op het NK wielrennen voor bedrijven op 17 mei. Dan moet namelijk twee keer gevlamd worden; in de Cyclo of Toertocht én in de ploegentijdrit.

Voor deelname aan het NK wielrennen voor bedrijven komt dus een specifieke training beschikbaar via Fondo. De schema’s voor het NK wielrennen voor bedrijven starten begin maart. Voor deelnemers geldt dat zij voor de prijs van 2 maanden (18 euro), 3 maanden begeleid kunnen worden. Aanmelden gaat via het inschrijfformulier voor het NK, dat de teamcaptains binnenkort ontvangen.

De trainingsdagen staan ook open voor alle deelnemers en zijn gratis. Ze vinden plaats op 28 maart en 19 april. Ook hiervoor gaat aanmelding straks via de team captains per bedrijf.

Om te genieten van dit alles, is het zaak dat teams zich op tijd inschrijven. Zie daarvoor de inschrijfpagina op deze website.

Foto: KNWU